کتابخانه احادیث شیعه
سایت جدید «کتابخانه حدیث شیعه» راه‌اندازی شد.

عمربن يزيد

عمربن يزيد: حضرت صادق عليه السلام فرمود: اى پسر يزيد، به خدا قسم تو از ما خاندان هستى. عرض كردم: فدايت شوم، از خاندان محمّد؟ فرمود: آرى به خدا از خود آنان. عرض كردم: قربانت گردم، از خود آنان؟ فرمود: آرى به خدا از خود آنان. اى عمر، مگر كتاب خداى عز و جل را نخوانده اى كه مى فرمايد: «همانا نزديكترين مردم به ابراهيم كسانى هستند كه از او پيروى كرده اند و نيز اين پيامبر و كسانى كه (به آيين او) ايمان آورده اند و خدا سرور مؤمنان است» و مگر نخوانده اى اين سخن خداى بلند نام را كه: «پس هركه از من پيروى كند، او از من است و هر كه از من نافرمانى كند، همانا تو آمرزنده ى مهربانى» ؟
نمایش منبع
حدیث روز

امام على عليه ‏السلام:

مَنْ أيْقَنَ أنّهُ يُفارِقُ الأحبابَ، ويَسكُنُ التُّرابَ، ويُواجِهُ الحِسابَ، ويَسْتَغْنِي عَمّا خَلَّفَ، ويَفْتَقِرُ إلى ما قَدَّمَ، كانَ حَرِيّا بِقِصَرِ الأملِ وطُولِ العَملِ؛

هر كه يقين كند كه از دوستان جدا خواهد شد و در دل خاک خواهد خفت و حساب و كتابى در پيش رو دارد و آنچه بر جاى مى‏‌نهد به كارش نخواهد آمد و به آنچه پيش فرستاده نيازمند است، سزاوار است كه رشته آرزو را كوتاه و دامنه عمل را دراز گرداند.

بحار الأنوار: ج 73 ص 167 ح 31

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685