کتابخانه احادیث شیعه

يونس عليه السلام

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : هيچ كس را نسزد كه بگويد : من در نزد خداوند بهتر از يونس بن متّى هستم.
نمایش منبع
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : هيچ پيامبرى را نسزد كه بگويد : من در نزد خدا بهتر از يونس بن متّى هستم.
نمایش منبع
امام على عليه السلام ـ وقتى كه مردى يهودى از ايشان پرسيد : آن كدام زندان بود كه زندانى خود را در اطراف و اكناف زمين چرخاند؟ ـ فرمود : اى مرد يهودى! آن زندانى كه زندانىِ خود را به اطراف و اكناف زمين چرخاند، ماهى اى بود كه يونس در شكم او زندانى شد.
نمایش منبع
الكافى ـ به نقل از سجيم از ابن ابى يعفور ـ : شنيدم امام صادق عليه السلام در حالى كه دستش را به آسمان برداشته بود مى فرمود : پروردگار من! هرگز مرا چشم به هم زدنى به خودم وا مگذار، نه كمتر از آن و نه بيشتر
ابن ابى يعفور مى گويد : بى درنگ اشك از گوشه هاى محاسنش جارى شد. سپس رو به من كرد و فرمود : اى پسر ابى يعفور! يونس بن متّى را خداوند عزّ و جلّ كمتر از يك چشم بر هم زدن به خودش وا گذاشت و در نتيجه، آن ترك اولى را مرتكب شد . عرض كردم : خداوند خيرتان دهد! آيا آن ترك اولى او را به حد كفر رساند؟ فرمود : نه، امّا مردن در آن حال هلاكت است.
نمایش منبع
حدیث روز

پيامبر خدا صلى‏ الله‏ عليه ‏و‏ آله:

یا علیّ! وَ اعلَم، أنّ أعجَبَ النّاسِ إیماناً وَ أعظَمَهُم یَقیناً، قومٌ یکُونُونَ فی آخرِ الزّمان، لَم یَلحَقُوا النَّبیّ، وَ حُجِبَ عَنهُمُ الحُجّة، فآمَنُوا بسَوادٍ علی بیاضٍ؛

ای علی! بدان، که مردمی در آخر الزمان خواهند آمد، که دارای شگفت‌انگیزترین ایمان‌ها و استوارترین یقین‌ها هستند، مردمی که پیامبر را ندیده‌اند، و حجت خدا نیز از نظر آنان پنهان است، با این وجود، از راه نوشته و کتاب (خطی سیاه بر کاغذی سفید)، ایمان می‌آورند (و بر ایمان خود به دین اسلام ثابت می‌مانند).

جامعه سازی قرآنی، علامه حکیمی /165

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685