کتابخانه احادیث شیعه

آنچه دلها را روشنايى مى بخشد

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله ـ در دعا ـ گفت: اى دگرگونساز دلها! اى طبيب دلها! اى روشنايى بخش دلها! اى همدم دلها!
نمایش منبع
امام على عليه السلام : دلت را با موعظه، زنده گردان··· و آن را با حكمت، روشنايى بخش.
نمایش منبع
امام على عليه السلام : ايمان چون نقطه اى سفيد در دل پديدار مى شود. هر چه ايمان زيادتر شود، آن نقطه بزرگتر مى گردد.
نمایش منبع
امام على عليه السلام : يقين، نور است.
نمایش منبع
امام على عليه السلام ـ در نهى از تجاوز و منكر ـ فرمود : آن كه با شمشير به انكار و مبارزه آن برخاست تا كلمه حق رو آيد و كلمه ستمگران به زير رود، هموست كه راه هدايت را يافته و بر طريق حق برخاسته و نور يقين در دلش تابيده است.
نمایش منبع
حدیث روز

امام حسین عليه ‏السلام:

وُجِدَ لَوحٌ تَحتَ حائِطِ مَدينَةٍ مِنَ المَدائِنِ فيهِ مَكتوبٌ:أنَا اللّهُ لا إلهَ إلّا أنَا ومُحَمَّدٌ نَبِيّي، عَجِبتُ‏ لِمَن أيقَنَ بِالمَوتِ كَيفَ يَفرَحُ! وعَجِبتُ لِمَن أيقَنَ بِالقَدَرِ كَيفَ يَحزَنُ! وعَجِبتُ لِمَنِ اختَبَرَ الدُّنيا كَيفَ يَطمَئِنُّ [إلَيها]! وعَجِبتُ لِمَن أيقَنَ بِالحِسابِ كَيفَ يُذنِبُ!؛

لوحى زير ديوار شهرى از شهرها يافت شد كه در آن نوشته بود:من، خدايم و خدايى جز من نيست و محمّد، پيامبرِ من است. در شگفتم كسى كه به مرگ يقين دارد، چگونه شادمانى مى ‏كند؟! و در شگفتم كسى كه به تقدير يقين دارد، چگونه غمگين مى‏ شود؟! و در شگفتم كسى كه دنيا را آزموده، چگونه به آن اطمينان مى‏ كند؟! و در شگفتم كسى كه به محاسبه يقين دارد، چگونه گناه مى‏ كند؟!.

عيون أخبار الرضا عليه‏ السلام: ج 2 ، ص 44 ، ح 158

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685