کتابخانه احادیث شیعه
پرینت احادیث

كسى كه ندانسته براى مردم فتوا دهد

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : كسى كه ندانسته براى مردم فتوا دهد، آنچه را از دين خراب مى كند بيشتر از آن چيزى است كه درست مى كند.
نمایش منبع
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : كسى كه ناسخ را از منسوخ و محكم را از متشابه تشخيص نمى دهد و با اين حال براى مردم فتوا دهد، هم خودش هلاك شده و هم مردم را به هلاكت انداخته است.
نمایش منبع
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : هر كس ندانسته فتوا دهد،فرشتگان آسمان و زمين او را لعنت كنند.
نمایش منبع
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : كسى كه به فتوايى، نا استوار عمل كند، گناهش به گردن كسى است كه به او فتوا داده است.
نمایش منبع
امام باقر عليه السلام : كسى كه بدون علم و بدون هدايتى از جانب خدا براى مردم فتوا دهد، فرشتگان رحمت و فرشتگان عذاب بر او لعنت فرستند و گناه كسى كه به فتوايش عمل كند به گردن اوست.
نمایش منبع
حدیث روز

امام صادق عليه ‏السلام:

قالَ لُقْمانُ لاِءِبنِهِ: لِلْحاسِدِ ثَلاثُ عَلاماتٍ: يَغْتابُ اِذا غابَ، وَ يَتَمَلَّقُ اِذا شَهِدَ وَ يَشْمِتُ بِالْمُصيبَةِ؛

لقمان به پسرش گفت: حسود، سه نشان دارد:پشت سر غيبت مى‏ كند، رو در رو، تملّق و چاپلوسى مى‌كند، و در مصيبت و گرفتارى، زبان به شماتت مى‏‌گشايد.

بحار الانوار: ج 96، ص 206

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685