کتابخانه احادیث شیعه

آثار انفاق كردن علم

امام على عليه السلام : از آتش اگر چيزى برگرفته شود، كم نمى شود اما اگر هيمه اى نيابد خاموش مى شود. دانش نيز چنين است: بر گرفتنِ [ديگران ]از دانشِ [كسى] آن را از بين نمى برد، اما بخل ورزىِ دارندگانِ علم سبب نابودى آن مى شود.
نمایش منبع
امام على عليه السلام : هر چيزى با خرج كردن كم مى شود، مگر دانش.
نمایش منبع
امام على عليه السلام : بهترين كمك براى پرورش خِرد، آموزش دادن است.
نمایش منبع
امام حسن عليه السلام : دانش خود را به ديگران بياموزان و دانش ديگران را بياموز؛ زيرا با اين كار هم دانش خودت را محكم و استوار كرده اى و هم آنچه را نمى دانسته اى آموخته اى.
نمایش منبع
حدیث روز

امام صادق عليه‏ السلام:

قالَ عيسَى بنُ مَريمَ صَلَواتُ اللّه‏ِ عَلَيهِ: تَعمَلونَ لِلدُّنيا وأنتُم تُرزَقونَ فيها بِغَيرِ عَمَلٍ، ولا تَعمَلونَ لِلآخِرَةِ وأنتُم لا تُرزَقونَ فيها إلاّ بِالعَمَلِ!؛

عيسى عليه ‏السلام فرمود: براى دنيا كار مى‌كنيد، حال آن كه در دنيا بدون كار، روزىِ شما داده مى‏‌شود ، و براى آخرت كه در آن جز با عمل، روزى داده نمى‏‌شويد، كار نمى‌كنيد!.

كافى: ج 2 ، ص 319 ، ح 13

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685