کتابخانه احادیث شیعه

شگفت ترين شگفتها

امام صادق عليه السلام : شگفتىِ تمام از كسى است كه به عمل خود مغرور مى شود، در حالى كه نمى داند فرجامش چگونه خواهد بود!
نمایش منبع
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله ـ وقتى مردى به آن حضرت عرض كرد: از ميان مردمى خدمت شما آمده ام كه با ستورانشان يكسانند ـ فرمود : آيا تو را به امرى شگفت آورتر از اين آگاه نسازم؟ كسانى كه آنچه را آن مردم نمى دانند، دانستند، سپس مانند آنها نادانى كردند!
نمایش منبع
كنز العمال: در حديثى آمده است كه رسول خدا به عمّار فرمود: اى عمّار! آيا تو را از مردمى شگفت آورتر از اينان آگاه نسازم؟ مردمى كه آنچه را آنان نمى دانند، دانستند و با اين حال چون آنان در پى شهوت ها رفتند.
نمایش منبع
امام على عليه السلام : از شگفت ترين شگفت ها اين است كه معاوية بن ابى سفيان و عمرو بن عاص مشوّق مردم به طلب دين شده اند!
نمایش منبع
امام على عليه السلام : دنيا شگفت است و شگفت تر از آن غفلت ما در آن است .
نمایش منبع
امام صادق عليه السلام ـ در توضيح محتواى وصيت لقمان فرمود : در آن مطالب شگفتى بود و شگفت ترين مطلبش اين بود كه به فرزندش فرمود: از خداوند عزّ و جلّ چنان بترس كه اگر با كارهاى نيك جنّ و انس بر او وارد شوى، باز تو را عذاب خواهد كرد، و به او چنان اميدوار باش كه اگر با گناهان جنّ و انس بر او وارد شوى، تو را خواهد بخشيد.
نمایش منبع
حدیث روز

امام هادی علیه السلام:

مَن أطاعَ الخالِقَ لَم يُبالِ سَخَطَ المَخلوقِينَ؛

هر كه از آفريدگار فرمان بَرد، از خشم آفريدگان پروا ندارد.

گزیده تحف العقول، ح265

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685