کتابخانه احادیث شیعه
سایت جدید «کتابخانه حدیث شیعه» راه‌اندازی شد.
پرینت احادیث

ستايش صداى آهسته و نكوهش صداى بلند

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : خداوند صداى آهسته را دوست دارد و صداى بلند را دشمن مى دارد .
نمایش منبع
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : خداوند مردانى را كه با صداى بلند سخن مى گويند ناخوش دارد و صداى آهسته را دوست مى دارد .
نمایش منبع
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله ـ در سفارش به ابوذر ـ فرمود : اى ابوذر! كنار جنازه ها و هنگام جنگ و وقتى قرآن خوانده مى شود ، صدايت را پايين بياور .
نمایش منبع
الدرّ المنثور ـ به نقل از حسن ـ : پيامبر صلى الله عليه و آله بلند كردن صدا را در سه جا ناخوش مى داشت : در كنار جنازه ، هنگام رو يا رو شدن دو لشكر، و موقع تلاوت شدن قرآن .
نمایش منبع
امام على عليه السلام : پايين آوردن صدا و فروهشتنِ نگاه و راه رفتن ميانه ، از نشانه هاى ايمان و حُسن ديندارى است .
نمایش منبع
امام على عليه السلام : سه چيز نشان راد مردى است : فروهشتن نگاه ، پايين آوردن صدا، و راه رفتن ميانه .
نمایش منبع
امام على عليه السلام ـ به ياران خود در جنگ ـ فرمود : صداها را خاموش كنيد ؛ زيرا كه اين كار سستى را بيشتر مى زدايد .
نمایش منبع
حدیث روز

امام رضا علیه السلام:

إنَّ اللّه‏َ عز و جل ... أمَرَ بِالشُّكرِ لَهُ ولِلوالدَينِ، فَمَن لَم يَشكُر والِدَيهِ لَم يَشكُرِ اللّه؛

بى‌ترديد ، خداوند عز و جل . . . انسان را به سپاس‏گزارى از خدا و پدر و مادر، فرمان داده است. پس كسى كه سپاس‏گذارِ (قدرشناسِ) پدر و مادرش نباشد، از خدا سپاس‏گزارى نكرده است.

عيون أخبار الرضا علیه السلام: ج 1، ص 258، ح 13

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685