کتابخانه احادیث شیعه
سایت جدید «کتابخانه حدیث شیعه» راه‌اندازی شد.
پرینت احادیث

پاداش كسى كه با دلى فارغ از دنيا نماز خواند

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : هر كه دو ركعت نماز بگزارد و در آن دو ركعت به هيچ امرى از امور دنيا فكر نكند ، خداوند گناهانش را مى آمرزد .
نمایش منبع
بحار الأنوار ـ به نقل از ابن عباس ـ : دو ماده شتر بزرگ به رسول خدا صلى الله عليه و آله هديه شد . حضرت فرمود كه يكى از آنها را به كسى مى دهد كه فارغ از هر گونه فكر و انديشه اى در امور دنيوى دو ركعت نماز بگزارد ، اما هيچ كس جز على عليه السلام نپذيرفت و رسول خدا هر دو شتر را به او داد .
نمایش منبع
امام صادق عليه السلام : هر كه دو ركعت نماز بخواند و بداند در آنها چه مى گويد ، نمازش كه تمام شد گناهى ميان او و خداوند باقى نماند .
نمایش منبع
امام صادق عليه السلام : از تنبلى دورى كنيد ؛ زيرا پروردگار شما مهربان است و از [كار ]اندك نيز قدردانى مى كند . همانا آدمى دو ركعت نماز براى خدا مى گزارد و خداوند به واسطه آن دو ركعت او را به بهشت مى برد .
نمایش منبع
امام صادق عليه السلام : هر كه خداوند يك نماز از او بپذيرد، عذابش نمى كند و از هركه يك كار نيك بپذيرد عذابش نمى كند .
نمایش منبع
حدیث روز

امام على عليه ‏السلام:

مَنْ أيْقَنَ أنّهُ يُفارِقُ الأحبابَ، ويَسكُنُ التُّرابَ، ويُواجِهُ الحِسابَ، ويَسْتَغْنِي عَمّا خَلَّفَ، ويَفْتَقِرُ إلى ما قَدَّمَ، كانَ حَرِيّا بِقِصَرِ الأملِ وطُولِ العَملِ؛

هر كه يقين كند كه از دوستان جدا خواهد شد و در دل خاک خواهد خفت و حساب و كتابى در پيش رو دارد و آنچه بر جاى مى‏‌نهد به كارش نخواهد آمد و به آنچه پيش فرستاده نيازمند است، سزاوار است كه رشته آرزو را كوتاه و دامنه عمل را دراز گرداند.

بحار الأنوار: ج 73 ص 167 ح 31

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685