کتابخانه احادیث شیعه

192. حسين(ع)، كشتى نجات

اى كسانى كه ايمان آورده ايد، تقواى الهى پيشه كنيد و وسيله اى براى تقرّب به او بجوييد و در راه او جهاد كنيد، اميد آن كه رستگار شويد.
نمایش منبع
هر كس دلش را خالصانه پذيراى ايمان گردانيد و قلبش را سالم [و پاك ]ساخت و زبانش را راستگو و روانش را آرام و اخلاقش را درست و گوشش را شنوا و چشمش را بينا كرد، به يقين، رستگار خواهد شد.
نمایش منبع
درباره آيه «و براى تقّرب به خداوند، وسيله بجوييد» فرمودند: من وسيله او هستم.
نمایش منبع
امامان، از نسل حسين هستند. هر كس آنان را اطاعت كند، خدا را اطاعت كرده است و هر كس آنان را نافرمانى كند، خداى عزّ و جل را نافرمانى كرده است. آنان، دستاويزهاى محكم و وسيله هاى تقرّب به خداوند عزّ و جل هستند.
نمایش منبع
نزديك ترينِ شما به من در روز قيامت و سزاوارترينِ شما به شفاعت من، راستگوترين، امانتدارترين، خوش اخلاق ترين و نزديك ترين شما به مردم است.
نمایش منبع
حدیث روز

امام صادق عليه ‏السلام:

قالَ لُقْمانُ لاِءِبنِهِ: لِلْحاسِدِ ثَلاثُ عَلاماتٍ: يَغْتابُ اِذا غابَ، وَ يَتَمَلَّقُ اِذا شَهِدَ وَ يَشْمِتُ بِالْمُصيبَةِ؛

لقمان به پسرش گفت: حسود، سه نشان دارد:پشت سر غيبت مى‏ كند، رو در رو، تملّق و چاپلوسى مى‌كند، و در مصيبت و گرفتارى، زبان به شماتت مى‏‌گشايد.

بحار الانوار: ج 96، ص 206

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685