کتابخانه احادیث شیعه

821 ـ تأخير در رسيدن روزى

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : خداوند سبحان و بزرگ مى فرمايد : آن بنده ام كه مرا در رساندن روزى كُند مى شمارد، بترسد از اين كه به خشم آيم و درى از دنيا را به رويش بگشايم!
نمایش منبع
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : هركه خداوند تعالى به او نعمتى ارزانى دارد ، بايد خداى تعالى را حمد و سپاس گويد و هركه روزى اش به تأخير افتد از خداوند آمرزش بخواهد .
نمایش منبع
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : كسى كه در روزى خود تأخيرو تنگى بيند ، بايد زياد تكبير بگويد و كسى كه اندوه و غمش زياد شود ، بسيار استغفار كند .
نمایش منبع
حدیث روز

امام صادق عليه ‏السلام:

قالَ لُقْمانُ لاِءِبنِهِ: لِلْحاسِدِ ثَلاثُ عَلاماتٍ: يَغْتابُ اِذا غابَ، وَ يَتَمَلَّقُ اِذا شَهِدَ وَ يَشْمِتُ بِالْمُصيبَةِ؛

لقمان به پسرش گفت: حسود، سه نشان دارد:پشت سر غيبت مى‏ كند، رو در رو، تملّق و چاپلوسى مى‌كند، و در مصيبت و گرفتارى، زبان به شماتت مى‏‌گشايد.

بحار الانوار: ج 96، ص 206

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685